Compleet pakket verhuur en onderhoud in Rotterdam

Klanten dienen altijd op TIP Trailer Services te kunnen rekenen wanneer het gaat om lease, huur of het onderhoud van trailers. Dit doen wij al 50 jaar en zullen wij blijven doen.

Regio Rotterdam is erg belangrijk voor TIP in Nederland. TIP heeft in deze regio dan ook 2 vestigingen, in de Waalhaven en in de Botlek. Op beide locaties wordt een uitgebreide dienstverlening aangeboden. Dit geldt zowel voor de verhuur en lease van trailers, als voor alle werkplaatsactiviteiten bij Toscon; variërend van reparatie, onderhoud, maar ook Apk-keuringen en bandenwissel.

TIP Trailer Services en Toscon brengen deze diensten samen en bieden de transporteur een one-stop-shopping service aan op gevarieerde openingstijden. Deze openingstijden worden per 1 juli gewijzigd. Reden voor deze wijziging is dat wij graag efficiënter om willen gaan met onze gekwalificeerde collega’s in de werkplaatsen en op de verhuurlocaties.

Deze nieuwe openingstijden zijn na nauwkeurig onderzoek vastgesteld om zo min mogelijk klanten hinder te laten ondervinden.

Per 1 juli aanstaande zijn de openingstijden in Rotterdam gewijzigd in:

Botlek
Huren van trailer: 07.00 -19.00 uur
Onderhoud en Reparatie: 07.00 -19.00 uur

Waalhaven
Huren van trailer: 05.00 – 20.00 uur
Onderhoud en Reparatie: 07.00 -19.00 uur

Neem voor meer informatie contact op met uw vaste contactpersoon of kijk op: www.tipeurope.nl