APK actie met status check

remmentest oplegger

APK actie met status check

Net als trucks worden trailers  steeds onderhoudsvriendelijker. Simpelweg doordat de kwaliteit verbetert van de trailer en zijn losse componenten. Service intervallen van een trailer zullen dus groter worden, dat is goed nieuws voor u. Dit betekent echter niet dat het onderhoud helemaal verdwijnt.

Toscon gaat voor u nog 1 stap verder.  Het onderhoudsprogramma van Toscon voorziet in een geheel nieuwe leeftijdsafhankelijke aanpak waarbij de jaarlijks verplichte APK wordt gecombineerd met een servicebeurt. Onze APK incl. Servicebeurt Actie tarieven geldig van 01-november-2014 tot 31-januari-2015:

                                                               Trailers met een leeftijd tussen 0 en 3 jaar          €   30,00

                                                               Trailers met een leeftijd tussen 3 en 6 jaar          €   60,00

                                                               Trailers met een leeftijd tussen 6 en 9 jaar          €   90,00

                                                               Trailers met een leeftijd hoger dan 9 jaar            € 120,00

* vraag onze medewerkers naar de actie voorwaarden

Van iedere trailer die wij voor u onderhouden maken wij een gratis optische status trailer check. Naast het onderhoud en APK zorgen we dat u weet hoe uw trailers erbij staan.

Met Toscon oplossingen kunt U dus zorgen voor een vast verloop van uw onderhoudskosten, inzichtelijkheid in de staat van uw wagenpark om uiteindelijk uw Total Cost of Ownership te verlagen. Daarin kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring en expertise.

Maak daarom vrijblijvend een afspraak met een van onze regiomanagers om met elkaar door te nemen wat de oplossingen van Toscon specifiek voor uw bedrijf kunnen betekenen.