Hydrauliek en Cargofloor

Toscon heeft jarenlange ervaring in het onderhoud en de service aan opleggers voorzien van een horizontaal laad- en lossysteem van Cargo Floor en heeft de beschikking over een optimaal servicepakket. Met dit servicepakket kunnen alle transportfirma’s, die met een oplegger rijden voorzien van dit unieke Cargo Floor laad- en lossysteem, snel en adequaat onderhouden worden.

Diverse monteurs van Toscon Hoogeveen en Toscon Venlo zijn opgeleid door Cargo Floor in zowel de hydraulica als de mechanische aspecten en vloerprofielen kennis. Ze hebben daarmee meer dan voldoende kennis in huis om haar klanten van dienst te zijn.

Naast de reguliere service werkzaamheden aan uw oplegger kan Toscon in de vestiging Hoogeveen ook Cargo Floor vloerrevisies uitvoeren. Het kan hierbij gaan om complete vloerrevisies of gedeeltelijke revisies, waarbij de vloer gedraaid wordt. Daarnaast hebben wij, in samenspraak met de fabrikanten, inventieve oplossingen ontwikkeld om het probleem van versleten eindstukken van vloerplanken te ondervangen.

Onze andere werkzaamheden bestaan onder andere uit: vervanging of revisie van cilinders, reparatie van bovenrail en het vervangen van de slijtdelen, als loopschotkleed en loopschotwielen.

Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze vestigingen of neem contact met ons op via de site.