Ladingzekering en Certificering

Toscon Trailer Service en TüV Nederland zijn een samenwerkingsverband aangegaan op het gebied van ladingzekering. Met dit nieuwe concept maken wij ladingzekering in Nederland bereikbaar voor een grote doelgroep.

Het doel van deze samenwerking is dan ook om vervoerders en fabrikanten van kleine series te laten profiteren van een ladingzekering certificaat op hun voertuig. De aangeboden service is laagdrempelig voor de klant, en niet onbelangrijk, ook zeer betaalbaar. Dit kan gerealiseerd worden middels een nauwe samenwerking waarbij de beproevingslocatie van Toscon Ommen een belangrijke rol speelt.

Op deze locatie zijn alle middelen aanwezig om uw opbouw, of onderdelen hiervan, op een goede manier te beproeven. Gespecialiseerde keurmeesters van TüV Nederland zijn bij deze beproeving aanwezig en gaan bij goedkeuring over tot het afgeven van een (type) certificaat. Wanneer u niet zelf in de gelegenheid bent om naar Ommen te komen, bieden wij een voordelige haal- en brengservice zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Door op deze manier de krachten te bundelen, hopen we u als klant een goed alternatief te bieden binnen de Nederlands markt. Toscon is gespecialiseerd in trailerservice, TüV Nederland is gespecialiseerd in keuren en certificeren; een sterke combinatie is geboren.

Onze Ladingzekering specialist is Hans Wolters, voor meer informatie of een offerte stuurt u een mail naar: info@toscon.com.