The Trailer Maintenance Xperts....

Reparatie en Onderhoud

reparatie-en-onderhoud

Maximale inzetbaarheid van uw getrokken voertuigen staat bij Toscon hoog in het vaandel. Essentieel hierbij is om uw voertuigen regelmatig door een van onze specialisten te laten controleren en onderhouden. Wij maken gebruik van uitgebreide onderhoudsformulieren om er zeker van te zijn dat we alle punten gecontroleerd en onderhouden hebben.

Na de inspectie maken we een reparatie voorstel betreffende de te vervangen, repareren punten in een overzichtelijke offerte. De documenten gebruikt bij de inspectie kunnen op uw verzoek digitaal gemaakt worden zodat u een digitaal voertuig dossier kunt opbouwen.

ABS/EBS uitlezen en indien nodig opnieuw inlezen en instellen, kunnen we op alle vestigingen. het rapport van voor en na kunnen we u ook digitaal ter beschikking stellen.

Wij onderhouden niet alleen de assen, en remsyteem, maar ook uw laadlift, autolaadkranen, en cargofloor zelflossende vloeren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en om een voorstel te maken op maat van uw wagenpark, kunt u contact opnemen met de dichtstbijzijnde vestiging.

Team Toscon