Reparatie en Onderhoud

Maximale inzetbaarheid van uw getrokken voertuigen staat bij Toscon hoog in het vaandel. Essentieel hierbij is om uw voertuigen regelmatig door een van onze specialisten te laten controleren en onderhouden. Wij maken gebruik van uitgebreide onderhoudsformulieren om er zeker van te zijn dat we alle punten gecontroleerd en onderhouden hebben.

Na de inspectie maken we een reparatievoorstel betreffende de te vervangen en/of te repareren punten in een overzichtelijke offerte. De documenten die gebruikt worden bij de inspectie kunnen op uw verzoek digitaal gemaakt worden zodat u een dossier kunt opbouwen.

Tevens kunnen we op al onze vestigingen ABS/EBS uitlezen en indien nodig opnieuw inlezen en instellen. Dit rapport wordt eveneens digitaal ter beschikking gesteld.

Wij onderhouden niet alleen de assen, en het remsyteem, maar ook uw laadlift, autolaadkranen, en cargofloor zelflossende vloeren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en om een voorstel te maken op maat van uw wagenpark, kunt u contact opnemen met de dichtstbijzijnde vestiging.