Onderhoud zonder contract

Maximale inzetbaarheid van uw getrokken voertuigen staat bij Toscon hoog in het vaandel. Essentieel hierbij is om uw voertuigen regelmatig door een van onze specialisten te laten controleren en onderhouden. Wij maken gebruik van uitgebreide onderhoudsformulieren om er zeker van te zijn dat we alle punten gecontroleerd en onderhouden hebben.

Na de inspectie maken we een reparatievoorstel betreffende de te vervangen en/of te repareren punten in een overzichtelijke offerte. De documenten die gebruikt worden bij de inspectie kunnen op uw verzoek digitaal gemaakt worden zodat u een dossier kunt opbouwen.

Naast een contract, kunt u bij Toscon ook terecht voor onderhoud zonder contract, ook wel pay-go genoemd. U betaalt hiervoor het standaard uurtarief en de standaard prijzen voor onderdelen.

Voor onderhoud zonder contract kunt u in al onze vestigingen terecht. Maak telefonisch een afspraak of vul online het afsprakenformulier in. Wilt u meer informatie over deze dienst ontvangen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.