Even kennismaken: Joël Schell

Al een tijdje werft Toscon monteurs en APK-keurmeesters voor onze werkplaatsen in het hele land. Regelmatig beginnen er nieuwe collega’s, tijd om een van hen eens beter te leren kennen.

Als eerste maken we kennis met Joël Schell. Hij is sinds enkele maanden werkzaam als leerling monteur bij Toscon Venlo.

 

Kun je iets over jezelf vertellen?

Ik ben Joël, 17 jaar en kom uit Venlo. Ik ben op 1 juli begonnen als BBL-leerling monteur bij Toscon in Venlo. Dat betekent dat ik 4 dagen per week werk bij Toscon en één dag per week ga ik naar school.

 

Waarom heb je gekozen voor Toscon?

Ik ben eerst begonnen met een andere opleiding, als hovenier, maar dat beviel me niet. Toen ben ik verder gaan zoeken naar iets anders en ben ik bij de opleiding tot monteur uitgekomen. Vooral het werken met trailers sprak me erg aan. Ik heb toen stage gelopen bij Toscon. Dit beviel zo goed dat ze me vanuit Toscon een contract aan hebben geboden.

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

De dagen bij Toscon zijn eigenlijk heel verschillend. De ene keer ben je bezig met een zeilreparatie, de andere keer met remrevisie of banden. Laatst ben ik ook met een collega een dag op pad geweest met het servicebusje. Het was een lange dag, maar ook erg leuk om te doen. Dat geen dag hetzelfde is, maakt het voor mij erg leuk om te werken bij Toscon.

 

Wat vind je het leukst aan werken bij Toscon?

Qua werk vind ik vooral de remrevisies leuk om te doen. Verder is het een leuk team om in te werken met gezellige collega’s.

 

Hartelijk bedankt Joël, we wensen je veel succes en plezier bij Toscon!

Wil jij ook werken bij Toscon? Kijk dan hier voor de actuele vacatures.

 

Onderhoud