Cargo Floor Service Partner

cargo floor

CARGO Floor Servicepartner

 

TOSCON heeft jarenlange ervaring in het onderhoud en de service aan opleggers voorzien van een horizontaal laad- en lossysteem van Cargo Floor en heeft de beschikking over een optimaal servicepakket. Met dit servicepakket kunnen alle transportfirma’s die met een oplegger rijden voorzien van dit unieke Cargo Floor laad- en lossysteem snel en adequaat onderhouden worden. Diverse monteurs van TOSCON Hoogeveen en TOSCON Venlo zijn opgeleid door Cargo Floor in zowel de hydraulica alsmede de mechanische aspecten en vloerprofielen kennis. Ze hebben daarmee meer dan voldoende kennis in huis om haar klanten ter dienste te zijn.

Naast de reguliere service werkzaamheden aan uw oplegger kan TOSCON in haar vestiging in Hoogeveen  ook Cargo Floor vloerrevisies uitvoeren.  Het kan hierbij gaan om complete vloerrevisies of gedeeltelijke revisies, waarbij de vloer gedraaid wordt.  Ook hebben wij, in samenspraak met de fabrikanten,  inventieve oplossingen ontwikkeld om het probleem van  versleten eindstukken van vloerplanken te ondervangen.

Andere werkzaamheden welke wij doen zijn: vervanging of revisie van cilinders, reparatie van bovenrail en het vervangen van de slijtdelen, als loopschotkleed  en loopschotwielen.