Toscon groeit met mobiele werkplaatsen

Toscon groeit met mobiele servicewerkplaatsen

Als uitbreiding op haar landelijk dekkend netwerk van Service Centers, gaat Toscon Trailer Service haar mobiele service werkplaats verder uitbreiden. Toscon is al geruime tijd actief met mobiele servicewerkplaatsen, waarbij service en onderhoud van voertuigen plaatsvindt op de door de klant gewenste locatie.

Voordeel

De Toscon mobiele servicewerkplaats is niet alleen actief bij grote distributie centra, maar ook op de vestigingen bij haar klanten. Het grote voordeel van de mobiele service is dat onderhoud en service uitgevoerd kan worden gedurende wacht- en/of rusttijden van de vervoerder. Op deze manier kan de vervoerder haar materiaal optimaal blijven inzetten en is er geen tijdsverlies voor het brengen van een oplegger naar een service center. Een van de grote gebruikers van de Toscon Mobiele Service is Albert Heijn, waar Toscon dagelijks op de distributie centra aanwezig is met haar mobiele servicewerkplaats.

Uniek

De Toscon mobiele service werkplaats is volledig ingericht om de service en onderhoud aan een voertuig op locatie te verrichten. Naast alle benodigde gereedschappen, heeft de mobiele werkplaats ook de beschikking over de benodigde onderdelen. De mobiele service werkplaats staat direct in verbinding met het unieke Toscon software programma Hercules. Hiermee kan de totale voertuigdatabase geraadpleegd worden en worden direct de werkorders verwerkt.

Uniform

Toscon hanteert uniforme tarieven voor alle Toscon Service Centers en mobiele service werkplaatsen. Voor meer informatie kunt u een email sturen aan info@toscon.com of kunt u telefonisch contact opnemen met de heer Jan van Vugt, telefoon 077-3820520.