Algemeen

Onze missie is het ontzorgen van logistieke partners in met name Nederland, België en Duitsland. Wij doen dit door het geven van advies en het efficiënt uitvoeren van onderhoud en reparatie aan trailerparken. Als de ‘Trailer Maintenance Xperts’ bieden wij onze klanten de hoogste inzetbaarheid en de beste betrouwbaarheid  van hun voertuigen.

Toscon is sinds juni 2015 onderdeel van TIP Trailer Services, een van de grootste leveranciers van transportmaterieel en bijbehorende services in Europa. TIP is gespecialiseerd in lease en verhuur van verschillende soorten trailers. De lease- en huuroplossingen kunnen gecombineerd worden met vlootbeheer en telematica. Deze diensten zijn ook beschikbaar voor materieel van derden. Op deze manier kan TIP haar klanten nog beter van dienst zijn. Meer informatie over TIP Trailer Services kunt u vinden op www.tipeurope.nl.

Toscon Trailer Service is uw partner voor alle reparaties en al het onderhoud aan uw trailers. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden voor al uw onderhoud- en reparatievraagstukken. Onze werkplaatsen zijn vertegenwoordigd door het hele land, waardoor er altijd een vestiging bij u in de buurt te vinden is. Hier staat ons vakkundig personeel klaar om uw stilstand tot een minimum te beperken. Naast de reguliere werkplaatsen werken wij ook met mobiele werkplaatsen voor onderhoud, keuring en reparatie op iedere gewenste locatie. Bovendien kunt u als klant van Toscon rekenen op service in heel Europa: 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Dit dankzij ons uitgebreid Europees netwerk van trailerservice partners.

Als ‘Trailer Maintenance Xperts’ registreren wij sinds 2008 alle gegevens van iedere onderhouds- en reparatiebeurt in ons unieke zelf ontwikkelde softwareprogramma HERCULES. Deze waardevolle gegevens van vele duizenden voertuigen worden voortdurend door ons geanalyseerd. Deze specifieke kennis stelt ons in staat om op een kwalitatief hoogwaardige en efficiënte manier het onderhoud en reparatie aan uw trailerpark uit te voeren. Dit voordeel ziet u direct terug in onze scherpe tarieven. Daarnaast kunnen wij u een onderbouwd advies geven met betrekking tot de samenstelling van uw voertuigenpark. Met als doel: maximale inzetbaarheid en minimale onderhoudskosten van uw trailerpark.

Als Trailer Maintenance Xperts zorgen wij ervoor dat uw stilstand tot een minimum wordt beperkt. Stilstand kost geld, zeker in de transportsector. Toscon is daarom uw ideale servicepartner voor al het onderhoud en reparatie van uw opleggers en aanhangwagens!

Jan van Vugt

Operationeel Directeur
TIP/Toscon Trailer Service