The Trailer Maintenance Xperts....

Algemeen

Toscon Trailer Service

Onze missie is het ontzorgen van logistieke partners in met name Nederland, België en Duitsland. Wij doen dit door het geven van advies en het efficiënt uitvoeren van onderhoud en reparatie aan trailerparken. Als de ‘Trailer Maintenance Xperts’ bieden wij onze klanten de hoogste inzetbaarheid en de beste betrouwbaarheid  van hun voertuigen.

Toscon is sinds juni 2015 onderdeel van TIP Trailer Services, een van de grootste leveranciers van transportmaterieel en bijbehordene services in Europa. TIP is gespecialiseerd in lease en verhuur van trailers, tankers, koelers en meer. De lease- en huuroplossingen kunnen gecombineerd worden met vlootbeheer en telematica. Deze diensten zijn ook beschikbaar voor materieel van derden. Op deze manier kan TIP haar klanten nog beter van dienst zijn. Voor meer informatie over TIP Trailer Services kunt u vinden op www.tipeurope.com.

TIP_Trailer_Services_Full_Logo_Red_new

Toscon Trailer Service is er voor alle transportondernemingen, van klein tot groot.  Met een groeiend aantal van inmiddels 10 Service Centers, bieden wij een landelijke dekking voor reparatie en onderhoud van opleggers en aanhangwagens. Tevens hebben wij diverse mobiele werkplaatsen voor onderhoud en reparatie van voertuigen op iedere gewenste locatie van de klant. Als klant van TOSCON kunt u naast onze uitgebreide dienstverlening in Nederland ook rekenen op service in heel Europa: 24 uur per dag en zeven dagen in de week. Dit dankzij ons uitgebreid Europees netwerk van trailerservice partners.

Als ‘Trailer Maintenance Xperts’ registreren wij sinds 2008 alle gegevens van iedere onderhouds- en reparatiebeurt in ons unieke zelf ontwikkelde softwareprogramma HERCULES. Deze uiterst waardevolle gegevens van vele duizenden voertuigen worden voortdurend door ons geanalyseerd. Die specifieke kennis stelt ons in staat om op een kwalitatief hoogwaardige en zeer efficiënte manier het onderhoud en reparatie aan uw trailerpark uit te voeren. Dit voordeel ziet u direct terug in onze zeer scherpe tarieven. Daarnaast kunnen wij u een onderbouwd advies geven met betrekking tot de samenstelling van uw voertuigenpark. Met als doel: maximale inzetbaarheid en minimale onderhoudskosten van uw trailerpark.

Als Trailer Maintenance Xperts zorgen wij ervoor dat uw stilstand tot een minimum wordt beperkt. Stilstand kost geld, zeker in de transportsector. Toscon is daarom uw ideale servicepartner voor al het onderhoud en reparatie van uw opleggers en aanhangwagens!

Jan van Vugt

Operationeel Directeur
TIP/Toscon Trailer Service

Klik op onderstaande link om de bedrijfsfolder te downloaden.

Toscon Trailer Service-flyer 2014web v2