Ontmoet ons op Transport Compleet Gorinchem 2019

Van dinsdag 3 september tot en met donderdag 5 september staan Toscon, TIP Trailer Services en FTTP op de vakbeurs Transport Compleet Gorinchem. Deze beurs is de meest complete vakbeurs voor de transportbranche. Je kunt ons vinden op  het buitenterrein. De beurs is elke dag geopend van 14.00 uur tot 22.00 uur.

Tijdens de beurs vertellen wij je graag alles over hoe je met Toscon efficiënt en kostenbesparend op weg gaat. Zo bieden we verschillende onderhouds- en reparatiediensten voor al je trailers. Bovendien kun je gebruik maken van de brede dienstverlening die bij TIP Trailer Services aangeboden wordt. Naast onderhoud en reparatie kun je bij ons ook terecht voor het huren en leasen van diverse soorten trailers. Met onze verschillende oplossingen op het gebied van onderhoud, reparatie en verhuur/lease van trailers, zorgen wij voor flexibele oplossingen zodat je snel kunt schakelen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die we je kunnen bieden? Onze collega’s ontmoeten je graag op de beurs om onder het genot van een drankje te praten over de mogelijkheden die we jouw bedrijf kunnen bieden.

Wij nodigen je van harte uit op het buitenterrein. Via deze link kun je je online gratis registreren voor kaarten.

Kijk voor meer informatie over de beurs op de website van Transport Compleet.