Over ons

Algemeen

Toscon Trailer Service is uw partner voor alle reparaties en al het onderhoud aan uw trailers. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden voor al uw onderhoud- en reparatievraagstukken. Onze werkplaatsen zijn vertegenwoordigd door het hele land, waardoor er altijd een vestiging bij u in de buurt te vinden is.

Missie

Onze missie is: ‘Het ontzorgen van logistieke partners in met name Nederland, België en Luxemburg.’

Geschiedenis

Toscon is gestart als Pacton trailers service in de jaren zeventig. Ondertussen bestaat Toscon uit 14 vestigingen verspreid over het hele land. Bekijk via onderstaande knop de rest van de geschiedenis van Toscon.

Contactpersonen

Wilt u graag contact opnemen met Toscon? Kijk dan op onze contactpagina, of neem contact op met één van onze contactpersonen.

Vacatures

Aan de slag als monteur bij één van onze vestigingen? In onze verschillende vestigingen hebben we regelmatig openstaande vacatures. Ga voor meer informatie naar onze sleutel-figuren website, of neem via onderstaande knop een kijkje op onze vacaturepagina.

 

Academy

Zonder een goede technische basiskennis van trailertechniek is het werken in onze branche niet meer mogelijk. Toscon Trailerservice biedt talentvolle monteurs de mogelijkheid om het werk als trailermonteur te combineren met een erkende beroepsopleiding voor de mobiliteitsbranche