Samenwerking Toscon en Thermo King

Samenwerking Thermo King Transportkoeling en Toscon Trailer Service.

Negen nieuwe servicepunten voor Thermo King koelunits.

Thermo King Transportkoeling begint het nieuwe jaar goed. Door een samenwerking met Toscon Trailer Service is Nederland in één keer negen servicepunten rijker voor onderhoud en reparatie aan Thermo King koelunits.

Het beste op trailergebied
Thermo King Transportkoeling en Toscon Trailer Service bundelen hun krachten waardoor u op 9 extra logistieke hotspots in Nederland terecht kunt voor reparatie en onderhoud aan uw koelmachine(s). Dit betekent dat wij u onze vertrouwde service aan uw koelunit nu ook in de werkplaatsen van Toscon aanbieden, te weten in Hoogeveen, Ommen, Zwolle, Amsterdam, Utrecht, Hoogvliet, Wijchen, Tilburg en Venlo.
Met twaalf eigen Thermo King vestigingen en de negen Toscon vestigingen zit Thermo King Transportkoeling met totaal 21 servicepunten in Nederland altijd bij u in de buurt. Alain van Schaik, servicemanager Thermo King Transportkoeling: ‘De samenwerking met Toscon betekent een aanvulling op elkaars serviceaanbod. Door gebruik te maken van elkaars krachten en servicepunten staan we als Thermo King Transportkoeling letterlijk en figuurlijk dichtbij de klant.’

Vertrouwde service
Thermo King Transportkoeling voert op de vestigingen van Toscon de service uit die u van ons gewend bent. Zo kunt u op de negen nieuwe servicelocaties terecht voor service en onderhoud aan alle merken en typen koelmachines, van small truck tot trailer. Koelvervoerders kunnen hierdoor kiezen voor de one-stop-shop het meest dichtbij. Is de Toscon vestiging in Zwolle bij u om de hoek en wilt u het onderhoud aan uw trailer combineren met een servicebeurt aan uw koelmachine?
Vanaf vandaag is dat geen probleem. U laat het betreffende servicepunt weten wat u van ons verlangt en wij zorgen dat een monteur van Thermo King op de betreffende Toscon vestiging aanwezig is.
Andersom kan natuurlijk ook. Als Toscon-klant is uw vaste servicepunt bijvoorbeeld Wijchen, terwijl de Thermo King vestiging in Best een stuk dichterbij is. Ook dan kunt u optimaal profiteren van de service van beide partijen. In dit geval zorgen wij ervoor dat een Toscon-monteur op de Thermo King vestiging in Best aanwezig is, want in onze goed uitgeruste werkplaatsen kan Toscon een groot deel van haar werkzaamheden uitvoeren. Wilt u groot onderhoud aan uw voertuig laten uitvoeren, informeer dan naar de mogelijkheden op de betreffende vestiging.
Ook in geval van storingen wordt u direct geholpen en zorgt de Thermo King mobiele brigade dat zij met spoed bij u aanwezig is.

Interesse?
De samenwerking tussen Thermo King Transportkoeling en Toscon is landelijk geregeld. Neem daarom contact op met een vestiging bij u in de buurt. Met één belletje zorgen onze medewerkers ervoor dat u kunt profiteren van het beste van twee specialisten op transportgebied, en dat op de servicelocatie van uw keuze.

Thermo King heeft servicevestigingen op de volgende locaties: Aalsmeer, Apeldoorn, Best, Groningen, Heerenveen, Hoorn, Maasdijk, Oldenzaal, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg en Venlo.
Servicevestigingen Toscon: Hoogeveen, Ommen, Zwolle, Amsterdam, Utrecht, Hoogvliet, Wijchen, Tilburg en Venlo
Voor meer informatie: www.thermoking.nl