Aanhanger oplegger keuring

24-uurs service
Full-service: perfect geregeld en snel weer op de weg
Haal- en brengservice

Iedere aanhanger of oplegger moet jaarlijks gekeurd worden. Voor alle type keuringen kunt u terecht bij Toscon. Wij hebben diverse vestigingen verspreid over het land, zodat er altijd een vestiging van Toscon bij u in de buurt is. Voor transportondernemingen geldt dat stilstand geld kost. Daarom is het van belang dat al uw rollend materieel in uitstekende staat verkeert.

Meer dan enkel een aanhanger en/of oplegger keuring

Bij Toscon kunt u niet alleen terecht voor een keuring van een aanhanger of oplegger van alle merken, maar ook voor al het onderhoud en eventuele reparatie of schadeherstel. Wij gaan zelfs verder dan dat. Als klant van Toscon kunt u nu ook rekenen op service door heel Europa. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar dankzij ons Europees netwerk van trailer-servicepartners. Onze klanten hoeven maar een telefoontje te plegen.

Profiteer als klant van vele voordelen

Wilt u klant worden van Toscon? Dan profiteert u van diverse voordelen. Zo heeft u de zekerheid van onderhoud, maar ook voor een keuring van een aanhanger of oplegger bij u in de buurt. Voor regelmatig onderhoud kunt u bij Toscon een onderhoudscontract op maat afsluiten. Met de service van Toscon bent u verzekerd van continuïteit! Wilt u meer weten over een onderhoudscontract op maat? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer: +31 (0)85 760 35 66.

Velden met * zijn verplicht