Keuren aanhanger

24-uurs service
Full-service: perfect geregeld en snel weer op de weg
Haal- en brengservice

Het professioneel keuren van een aanhanger laat u aan Toscon over. Wij weten wat de wettelijk vastgestelde regels in de praktijk betekenen. Daardoor zorgen wij voor de beste keuring. Onze medewerkers houden datgene wat zij tegenkomen nauwkeurig bij en bespreken dit met u. Wij repareren en vervangen eventuele onderdelen als deze niet door de keuring heenkomen. De onderdelen zijn origineel en van bekende merken.

Het keuren van een aanhanger laat u over aan de specialist

Uw trailer of aanhanger kunt u eenvoudig laten keuren door Toscon. Voor het wettelijk verplichte APK keuren van uw aanhanger kunt u in alle vestigingen terecht. In Amsterdam en Hoogveen is het zelfs mogelijk uw truck te keuren. Daarbij zijn deze werkplaatsen voorzien van apparatuur om uw Tachograaf te ijken. Naast APK controleren we ook op uw vloot en verzorgen we invoerkeuringen en eerste opnamekeuringen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Door jarenlange kennis en tijdige innovatie leveren wij kwaliteit en lossen bijna ieder probleem op.

Maak gebruik van de uitgebreide dienstverlening van Toscon

Bij ons ontvangt u een landelijke dekking, want wij zijn altijd dichtbij. Als u onderweg te maken krijgt met schade staan wij 24 uur voor u klaar. Ook voor laadklep periodieke keuringen en reparaties staan wij voor u klaar. Wij hebben daarbij RDW erkenning APK Zwaar. Voor het keuren van uw aanhanger bent u bij Toscon aan het juiste adres! Neem contact op door te bellen naar +31 (0)85 760 35 66 en maak een afspraak.

Velden met * zijn verplicht