LPK keuring

24-uurs service
Full-service: perfect geregeld en snel weer op de weg
Haal- en brengservice

Voor de wettelijk verplichte LPK keuring kiest u voor de uitstekende service van Toscon. Het intensieve gebruik van de laadkleppen van uw trailers heeft slijtage van de klep als gevolg. Dit kan leiden tot vertraging bij het laden en lossen van ladingen of zelfs tot gevaarlijke situaties. Daarom is de LPK keuring (Laadkleppen Periodieke Keuring) in het leven geroepen. Tijdens deze jaarlijkse keuring wordt de veiligheid van de laadklep beoordeeld.

LPK keuring laten uitvoeren door een ervaren specialist

Bij Toscon kunt u niet alleen terecht voor de jaarlijkse LPK keuring, maar ook voor alle andere keuringen, onderhoud, reparaties en eventueel schadeherstel. Als klant van Toscon kunt u terecht bij alle vestigingen in Nederland, maar u kunt ook rekenen op service door heel Europa dankzij ons Europees netwerk van trailer-servicepartners. Hier kunt u 24/7 terecht.

Iedere trailer is geschikt voor een keuring bij Toscon

Voor de jaarlijkse LPK keuring van trailers komt u naar één van de vestigingen van Toscon. Wij werken volledig merk onafhankelijk, dus u kunt met ieder merk trailer bij ons terecht voor keuringen en periodiek onderhoud. Om optimale veiligheid te garanderen, raden wij u aan om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. U kunt bij Toscon een onderhoudscontract op maat afsluiten. Bent u hierin geïnteresseerd neem dan contact op met een van onze vestigingen. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

Velden met * zijn verplicht