Trailerservice Kässbohrer

24-uurs service
Full-service: perfect geregeld en snel weer op de weg
Haal- en brengservice

Toscon trailerservice voor een Kässbohrer trailer is de meest betrouwbare service van Nederland. Wij bieden een totaalpakket als het aankomt op onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, het verzorgen van keuringen en certificeringen en zelfs het leveren van traileronderdelen. Bekijk vandaag nog onze acties en de beste prijzen voor kwaliteit en service op maat. Contacteer ons wanneer u benieuwd bent wat Toscon voor u kan betekenen.

Trailerservice van Kässbohrer trailers: maatwerk van kwaliteit

Naast vrachtwagens hebben ook trailers hun jaarlijkse keuringen en onderhoud nodig. Voor het vervangen van de vering tot het uitvoeren van APK-, LPK- of PIEK-keuringen. De Toscon trailerservice voor Kässbohrer is geheel maatwerk en behoort tot de beste in zijn soort. U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende diensten.

  • Onderdelenservice;
  • Pechhulp Europa;
  • Schadeservice;
  • Compleet onderhoud inclusief keuringen.

Naast trailerservice voor de trailers van Kässbohrer kunt u bij ons ook met alle andere trailermerken terecht, zoals Pacton, Schmitz, Krone en Kögel.

Bel ons voor meer informatie over trailerservices
Breng uw Kässbohrer trailervloot in perfecte staat en neem vandaag nog contact op met Toscon voor een totaalpakket aan trailerservice. Hiervoor maakt u een afspraak via het volgende telefoonnummer: +31 (0)85 760 35 66. Wilt u liever langskomen bij de dichtstbijzijnde vestiging? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Velden met * zijn verplicht