TIP Trailer Services

Toscon Trailer Services maakt sinds juni 2015 onderdeel uit van TIP Trailer Services, een van de grootste leveranciers van transportmaterieel en bijbehorende services in 17 landen in Europa. TIP is gespecialiseerd in lease en verhuur van verschillende soorten trailers en onderhoud en reparatie. Daarnaast beschikt TIP over een onderdelenmagazijn, FTTP in Wijchen.

TIP beschikt over een uitgebreide vloot met ruim 70.000 opleggers. Onder andere schuifzeiltrailers, koeltrailers, containerchassis, kastentrailers, open trailers, tankopleggers, vacuüm trucks en verschillende speciale trailers. Alle trailers zijn voor zowel de korte als de lange termijn te huur. Of je nu één trailer nodig hebt ter vervanging van een oplegger in je eigen vloot, of je krijgt te maken met seizoenspieken, voor iedere soort behoefte heeft TIP een passende oplossing. Dankzij de ruim 50 jaar ervaring kan TIP je altijd passend advies geven. Naast het huren is het ook mogelijk om trailers te leasen. Er worden diverse oplossingen hiervoor aangeboden zoals leasen met en zonder koopoptie en een sale en lease back constructie.

  • Veel trailers beschikbaar voor huur en lease
  • Op maat gemaakte oplossingen
  • Ontvang snel een offerte

Huur en lease

Of je nu direct extra trailers nodig hebt, of trailers voor de lange termijn aan je vloot toe wil voegen, TIP biedt je verschillende oplossingen op het gebied van huur en lease.

Locaties

TIP heeft diverse vestigingen verspreid door Nederland en België, zo is er altijd een vestiging dicht bij je in de buurt.

Contact

Benieuwd wat TIP voor je kan betekenen op het gebied van huur, lease of andere toegevoegde waarde voor je trailers? Neem dan contact op.