Toscon en TueV hand in hand voor Ladingzekering

Toscon Trailer Servicecenter en TueV Nederland zijn een samenwerkingsverband aangegaan op het gebied van ladingzekering. Met dit nieuwe concept maken wij ladingzekering in Nederland bereikbaar voor een grote doelgroep.

Het doel van deze samenwerking is dan ook om vervoerders en fabrikanten van kleine series te laten profiteren van een ladingzekering certificaat op hun voertuig. De aangeboden service is laagdrempelig voor de klant, en niet onbelangrijk, ook zeer betaalbaar. Dit kan gerealiseerd worden middels een nauwe samenwerking waarbij de beproevingslocatie van Toscon te Ommen een belangrijke rol speelt.

Op deze locatie zijn alle middelen aanwezig om uw opbouw of onderdelen hiervan op een goede manier te beproeven. Gespecialiseerde keurmeesters van TueV Nederland zijn bij deze beproeving aanwezig, en gaan bij goedkeuring over tot het afgeven van een (type) certificaat. De eerste 55 trailers zijn al via Toscon omgebouwd en gecertificeerd. Wanneer u niet zelf in de gelegenheid bent om naar Ommen te komen, bieden wij een voordelige haal- en brengservice zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Door op deze manier de krachten te bundelen hopen we u als klant een goed alternatief te bieden binnen de Nederlands markt. Toscon is gespecialiseerd in trailerservice, TueV Nederland is gespecialiseerd in keuren en certificeren; een sterke combinatie is geboren.

Onze Ladingzekering specialist is Hans Wolters, voor meer informatie of een offerte stuurt u een mail naar: info@toscon.com of b.janssen@tuv.nl.