Toscon Importeur van GMC Autolaadkranen

De Italiaanse autolaadkraan specialist GMC heeft Toscon aangesteld als importeur voor Nederland. Hierdoor is ook de service aan autolaadkranen van dit gerenommeerde merk voor het Nederlandse marktgebied afgedekt. Voor het zo ver was, heeft Toscon geïnvesteerd in kennis door enkele keurmeesters in dienst te nemen. Daardoor mag Toscon niet alleen GMC autolaadkranen servicen en keuren, maar ook kranen van andere merken. De vestigingen waar de service wordt verleend zijn Ommen en Wijchen.
De toevoeging van GMC en van services op autolaadkranengebied is een belangrijke. Wij verlenen service aan bijvoorbeeld diverse stenen trailers van klanten. Zij kunnen nu ook voor onderhoud en keuring van hun laadkraan bij ons terecht. Dat scheelt weer werk en naar ik overtuigd ben ook in de kosten voor de klanten. En mochten dergelijke klanten aan een nieuwe kraan toe zijn, dan kunnen wij precies de juiste oplossing leveren.
Het verschil tussen GMC laadkranen en andere is de Z-vorm van de giek. Die is daardoor sterker en makkelijker in te klappen voordat de chauffeur gaat rijden. GMC is een specialist in autolaadkranen in het zware segment. Vaak worden de kranen ingezet bij het verwerken van schroot. Kranen blijken vaak onvoldoende eenvoudig te gebruiken, waardoor er nog wel eens onnodig schade ontstaat. Wij hebben gezien dat GMC daar nu een passende oplossing voor heeft, die we op de Nederlandse markt aan gaan bieden.
Wilt u meer informatie over GMC Autolaadkranen: h.kroeze@toscon.com