Toscon wordt officieel service partner voor Cargo Floor

Na de jarenlange ervaring in het onderhoud en de service aan opleggers voorzien van een horizontaal laad- en lossysteem van Cargo Floor. Heeft Toscon besloten om te investeren in een optimaal servicepakket van Cargo Floor om hiermee alle transportfirma’s die met een oplegger rijden voorzien van dit unieke Cargo Floor laad en losssyteem snel en adequaat onderhoud en service te kunnen bieden op het voor vele inmiddels bekende hoge niveau dat Toscon aan haar klanten biedt.
Van iedere Toscon vestiging zijn er diverse monteurs opgeleid door Cargo Floor in zowel de hydraulika alsmede de mechanische aspecten en vloerprofielen kennis. Ze hebben daarmee een meer dan voldoende kennis in huis om haar klanten ter dienste te zijn. Daarnaast is er voor iedere vestiging een basis servicepakket samengesteld voorzien van de meest elementaire zogenaamde ‘First aid’ onderdelen. Op een 3 tal geografisch strategisch gelegen vestigingen is het complete servicepakket neergelegd, voorzien van ondermeer cilinders, ventielen en aluminiuim vloerprofielen.
Naast de reguliere service werkzaamheden aan uw oplegger kan Toscon ook complete Cargo Floor vloerrevisies uitvoeren en eventuele benodigde reparaties aan het chassis en trailerconstructies dan wel de carrosserie doorvoeren.
Hiermee is de one stop shop filosofie van Toscon ook van toepassing voor deze zogenaamde Cargo Floor opleggers. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en repareren ook op lokatie!
Voor adressen en het maken van een afspraak verwijzen wij naar onze home page