The Trailer Maintenance Xperts....

Trailerservice Maasdijk

TOSCON heeft een trailerservice vestiging in Maasland, in de stad Maasdijk, waar onderhoud en reparatie aan alle typen aanhangwagens en opleggers worden uitgevoerd. Wij bieden onze klanten de hoogste inzetbaarheid en de beste betrouwbaarheid van voertuigen als Trailer Maintenance Xperts.

Wij zijn er voor alle transportondernemingen. Wij bieden onze diensten aan in heel Nederland. Daarnaast bieden wij een 24-uursservice aan in heel Europa, 7 dagen per week. Wij hebben namelijk een groot Europees netwerk van trailerservice partners. Wij beschikken over specifieke kennis van vele getrokken voertuigen, waardoor we u scherpe tarieven kunnen bieden. We werken namelijk snel en efficiënt. Ons doel: maximale inzetbaarheid en minimale onderhoudskosten van uw trailerpark. Vraag snel naar de mogelijkheden!

Mogelijkheden reparatie, onderhoud en trailerservice voor oplegger en aanhanger in Maasdijk

Bij TOSCON heeft u vele mogelijkheden voor onze trailerservice in Maasdijk. In onze vestiging  voeren wij vele werkzaamheden uit op basis van onze trailer service en Truck service :

  • Onderhoud en reparatie;
  • APK keuring Truck en Trailer ;
  • STEK en LPK keuring;
  • ABS/EBS uitlezen;
  • Huif en schuifzeil reparatie;
  • Richten (beperkt).

Kunt u uw trailer of oplegger niet ter reparatie, onderhoud of keuring naar Maasdijk brengen? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice! Voor het onderhoud van een trailer in Maasdijk stellen wij altijd een voorstel op ter reparatie van de oplegger of aanhanger, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Meer informatie

Aarzel niet langer en kom naar TOSCON in Maasdijk voor een reparatie, keuring (APK  LPK ) of onderhoud voor uw Truck, oplegger, trailer of aanhanger en maak gebruik van onze trailerservice.

  • :

Voor verdere informatie over de servicevestiging in Venlo kunt u contact opnemen met:

Contactpersoon: Mark van der Ende

E-mail: mark.vanderende@tipeurope.com

Tel.: +31
24h: +31 (0)529 459 869

Bezoekadres
Transportweg 2, Maasdijk

Postadres
Postbus 3064, 5902 RB Venlo

Internet adres
www.toscon.com