The Trailer Maintenance Xperts....

Trailerservice Tilburg

Tilburg

Bent u op zoek naar de beste trailerservice binnen Nederland, België en Duitsland waar u terecht kunt voor trailer onderhoud of oplegger en aanhanger reparatie: De vestiging van TOSCON in Tilburg, Brabant biedt u het volledige pakket. Wij bieden de oplossing om onze logistieke partners te ontzorgen. Een aantal voorbeelden zijn de nauwkeurigheid waarmee we gegevens bijhouden bij het plegen van onderhoud en de mobiele werkplaats waarmee we op iedere gewenste locatie kunnen werken. Ook bij de locatie in Tilburg, Brabant kunt u een afspraak maken zodat wij het onderhoud komen verzorgen.

Voor uitstekend trailer onderhoud maakt u gebruik van de trailerservice in Tilburg, Brabant
U als logistieke partner heeft veel belang bij een trailer vloot die te allen tijde beschikbaar is. Wij helpen u daar graag bij door trailer onderhoud te plegen in Tilburg, Brabant. Op deze manier voorkomt u een onnodige oplegger of aanhanger reparatie in Tilburg of een andere plaats in Nederland, België of Duitsland. Daarbij is uw trailer klaar voor de periodieke APK keuring die verplicht is voor ieder voertuig in Nederland, wij kunnen deze keuring ook in Tilburg, Brabant uitvoeren, er is altijd een vestiging bij u in de buurt van onze trailerservice. Daarbij kunnen wij de trailer of oplegger met laadklep voorzien van een LPK keuring in Tilburg, Brabant.

Uitgebreid pakket aan faciliteiten
Wij bieden u graag een trailerservice aan dat een volledige dekking biedt aan problemen die bij uw voertuigen kunnen ontstaan in bijvoorbeeld Tilburg, Brabant. Mocht u een spoedreparatie nodig hebben of met pech langs de weg staan dan zijn wij snel ter plaatse. Daarvoor zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op het noodnummer. Onze vestiging in Tilburg, Brabant biedt de volgende faciliteiten:

  • Trailer onderhoud
  • Reparatie van een oplegger en aanhangwagen
  • APK keuring
  • Piek keuringen
  • Huif en schuifzeil reparaties
  • Koelmachine reparaties en stek keuringen
  • Richten (beperkt)
  • LPK keuring van uw oplegger
  • :

 

 

Contactgegevens
Wilt u gebruik maken van onze uitmuntende trailerservice in Tilburg, Brabant? Neem dan contact op met:

Contactpersoon: Patrick Leijten

E-mail: p.leijten@toscon.com

Tel.: +31 (0)13 543 10 09
Fax: +31 (0)13 543 72 02
24H:+31 (0)653 38 46 06

Bezoekadres
Emma Goldmanweg 8, 5032 MN Tilburg

Postadres
Postbus 3064, 5902 RB Venlo