The Trailer Maintenance Xperts....

Trailerservice Zwolle

foto zwolle 1

Met de trailerservice van TOSCON in Zwolle profiteert u van een uitstekende service en kwaliteit! Onderhoud aan, een keuring en reparatie van uw trailer of aanhanger laat u dan ook over aan de specialisten in Zwolle. Wij voeren een LPK of STEK keuring graag voor u uit en zorgen dat u precies weet waar u aan toe bent bij een reparatie. Bij een onderhoudsbeurt brengen we eventuele gebreken in kaart. Daarna overhandigen we u een duidelijke offerte. Moeten er delen vervangen worden? Dan maken we gebruik van originele onderdelen. Wij kunnen vrijwel elk merk oplegger of aanhanger ter reparatie onder handen nemen in Zwolle. Bovendien hebben we in Zwolle ook de beschikking over een geavanceerde wasstraat voor een trailer en zelfs een truckwash. Kortom, bij TOSCON heeft u vele mogelijkheden!

Trailerservice Zwolle: compleet serviceaanbod voor onderhoud en reparatie aan aanhanger

Door gebruik te maken van onze trailerservice in Zwolle weet u zeker dat uw aanhanger of oplegger in topconditie is door het onderhoud of door een reparatie. In geval van spoed in Nederland, zijn wij 24 uur per dag beschikbaar, zeven dagen per week. Onder onze trailerservice in Zwolle valt onder meer:

  • Onderhoud aan oplegger en aanhanger;
  • Reparatie van trailer en aanhanger;
  • APK keuring;
  • ABS/EBS uitlezen en parametreren;
  • Wasstraat/truckwash;
  • LPK keuring;
  • Reparatie en keuring van autolaadkranen;
  • Stralen en spuiten.

Wilt u ons graag vaker inschakelen voor onderhoud aan uw trailer of aanhanger in Zwolle? Dan kunt u bij ons prima onderhoudscontracten afsluiten tegen scherpe tarieven. Wij adviseren u ook graag over het beste contract en over hoe we uw getrokken voertuig in topconditie kunnen houden.

  • :

 

 

Contact opnemen

Voor verdere informatie over de servicevestiging in Zwolle of over onze trailerservice kunt u contact opnemen met:

Contactpersoon: Dennis Zanting

E-mail: d.zanting@toscon.com

Tel.: +31 (0)38 85 31 000
Fax: +31 (0)38 85 31 001
24h: +31 (0)653 12 49 43

Bezoekadres
Carl Benzstraat 6, 8013 NH Zwolle

Postadres
Postbus 3064, 5902 RB Venlo

U kunt ook direct online een afspraak inplannen met onze specialisten. Zo kunt u bijvoorbeeld persoonlijk advies inwinnen over onderhoudscontracten en onze trailerservice in Zwolle. Is uw trailer of aanhanger toe aan reparatie of onderhoud, dan kunt u deze ook meteen van een wasbeurt voorzien in onze wasstraat of truckwash in Zwolle!