Trailerservice Hoogeveen

foto hoogeveen 1

Toscon biedt u een complete trailerservice aan in Hoogeveen, Drenthe, waar u terecht kunt voor onder andere trailer en aanhanger onderhoud, (LPK) keuring en reparatie. Of u nu een oplegger of aanhanger wilt laten repareren of onderhouden, elk getrokken voertuig van elk merk kunnen wij voor u onder handen nemen. Onze trailerservice bieden wij ook op maat aan. Wij stemmen onze diensten graag af op uw behoeften. U wilt immers niet teveel betalen en zich onnodige kosten op de hals halen. Bij een onderhoudsbeurt zullen wij bekijken wat de eventuele gebreken zijn. Vervolgens maken wij deze inzichtelijk voor u in een offerte. Pas als u akkoord bent, gaan wij over tot de reparatie van de oplegger of aanhanger. Als u pech heeft onderweg, kunt u ook gebruik maken van onze 24-uursservice.

Trailerservice Hoogeveen: keuring, reparatie, onderhoud trailer

De trailerservice van onze vestiging in Hoogeveen omvat vele diensten, waaronder een LPK keuring, reparatie en onderhoud van een trailer of aanhanger. Ook voor de reparatie of keuring van een oplegger kunt u in deze vestiging terecht. Een kleine greep uit ons serviceaanbod:

  • Onderhoud aan opleggers en aanhangwagens;
  • Reparatie van opleggers en aanhangwagens;
  • APK keuring;
  • ABS/EBS uitlezen en parametreren;
  • Periodieke keuring van laadkleppen;
  • Reparatie en keuring van autolaadkranen;
  • Reparatie van beweegbare vloeren;
  • Stralen en spuiten.

Wij zijn erkend door de RDW, waardoor we een keuring kunnen uitvoeren voor elke trailer. Bent u niet in de gelegenheid om uw trailer of aanhanger voor een reparatie, (LPK) keuring of onderhoud naar Hoogeveen te brengen? Dan kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Vele voordelen Toscon

Toscon biedt dus vele voordelen, waaronder een 24-uursservice, prima onderhoudscontracten tegen scherpe tarieven, originele onderdelen en nog veel meer. Plan direct een afspraak in via deze website! Nog vragen? Voor verdere informatie over de servicevestiging of onze trailerservice in Hoogeveen, kunt u contact opnemen met:

  • :

 

 

Contactpersoon: Arthur van Eijk

E-mail: a.vaneijk@toscon.com

Tel.: +31 (0)528 240 463
24h: +31 (0)6 46 61 31 07
Fax: +31 (0)528 240 608

Bezoekadres
Parmentierstraat 8, 7903 TP Hoogeveen

Postadres
Postbus 3064, 5902 RB Venlo